МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-НА Градскиот стадион во Кавадарци вчера ,се одржа најголемата спортска манифестација викендов во Македонија. По 21 пат се организираше фудбалскиот турнир Вуко Каров и Тиквешки легенди.

224001325_4602181659825917_4530545662080017859_n 224612436_4602178343159582_6853383520996215430_n

-