IGM TRADE

Вчера 30.12.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 38 седница на која беа разгледани и усвоени 18 точки од дневниот ред.Седница...

На ден 16.12.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 37 седница на која беа разгледани и усвоени 9 точки од дневниот ред. Заради б...

До крајот на 2021 година треба да заврши изградбата на социјална зграда во Демир Капија за згрижување на 16 семејства. Деновиве министерот ...

На 02.11.2020 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа 35 седница на која беше донесена одлука за доделување на награда „7-ми ноемвр...

Денесka општина Демир Капија, потпиша договор со Министерството за труд и социјална политика и Здружението Хуманост, давателот на услу...

С О О П Ш Т Е Н И Е

Се известуваат сите физички и правни лица од општина Демир Капија дека општина Демир Капија покренува иницијатива...

На Општина Демир Капија и се доделени неповратни средства од Владата на РСМ преку заемот на Светска Банка за Проектот за поврзување на ...

Во Демир Капија се одржа -11 Climbing Festival - Demir Kapija 2020 организиран од Macedonian Sport Climbing Federation . На фестивалот учествуваа и претставници од Француск...

На ден 30.09.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 34 седница на која беа разгледани и усвоени 6 точки од дневниот ред. Заради б...

Вчера во Демир капија во ООУ„Гимче Ангелов габерот„ беа свечено пречекани нашите првачиња од страна на директорката Менче Никол...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)