IGM TRADE

Дом на култура Мирка Гинова на ден 30.09.2020 година го реализира последниот проект за оваа година финансиран од Министерството за култура...

“INTERNACIONAL ENTERRITMOS FESTUAL„ 2020 LARACHE MOROKО годинава 9ти пат по ред се одржува во Мароко.Се работи за еден од најистакнатите фестивали кој про...

“ENTRERRITMOS INTERNATIONAL FESTIVAL” годинава 9-ти пат по ред се одржува во Мароко.

Се работи за еден од најистакнатите фестивали кој промовир...

Одбележување на Европска недела на мобилност

Овој Септември активно ја одбележуваме Европската недела на мобилност која се одржу...

На 13.09.2020 година Домот на културата Мирка Гинова од Демир Капија го реализира Проектот: Откинување зрел грозд од винива лоза. Проектот е ф...

На 25.август Советот на Општина Демир Капија ја одржа 32 седница на која беа разгледани и усвоени две точки од дневниот ред.По разгледува...

„Советот на општина Демир Капија на ден 25.08.2020 година донесе одлука за неорганизрање на Демиркапискиот панаѓур 2020 година, кој традиц...

На 18.08.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 31 седница на која беа разгледани и усвоени 23 точки од дневниот ред. Заради безб...

Здружението „Дечји Центар“-Зајечар, Р.Србјија, во соработка со ОЖ „Женско Лоби“-Демир Капија, РС Македонија, го реализира Ер...

Станува збор за две лица кај кои по извршените тестирања е потврдено дека се позитивни на коронавирус

Градоначалникот Лазар Перов ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)