МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Во општина Демир Капија во име на традицијата продолжи да се слави и негува споменот на великомаченикот и чудотворецот Свети Трифун.

Состанок за збогатување на туристичката понуда на Деми Капија

Деновиве во присуство на Градоначалникот на општина Демир Капија, дирек...

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капија во рамките на манифестацијата "НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го орг...

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капијаво рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019"

...

Соопштение на Општина Демир Капија

Во рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го организира настанот...

На 11.02.2019 -Официјалниот почеток на манифестацијата „Недела на традицијата Св. Трифун 2019 година“

Со подигнување на фестивалск...

Вчера /29.01.2019 година/ Советот на општина Демир Капија ја одржа шестата вонредна седница

На дневен ред беше разгледана и едногласно ...

Без елекрична енергија беше Демир Капија и неколку села од ова општина, од вчера во 18 часот до 15 часот денеска-соопштуваат од ЕВН.Сега с...

На 16.1.2019 година (среда) во училиште „Димче А.Габерот„ во Демир Капија “се одржа предавања

На тема : "Нарушувања во говорот и ј...

Денеска граѓаните од Демир Капија и од околните населби што припаѓаат на Демиркаписка општина, го прославија големиот христијански пр...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)