МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

На 07.08.2019 година во 19,00 часот во просториите на општина Демир Капија се одржа конститутивна седница на Локалниот Совет за превенција за ...

Отварање на турнир во мал фудбал Света Богородица во Демир Капија e предвидено за 10 август-сабота.

На ден 10.08.2019 година со почеток во...

На 2 Јули 2019 година во Брисел се одржа последната конференција од проектот EUROPEAN COUNTER AND ALTERNATIVES NARRATIVES NETWORK - EU CAN.

Збратимувањето помеѓу...

Во текот на месец мај, во Демир Капија пристигнаа и се уредуваа книги за формирање на библиотека по англиски јазик.

Книгите се дона...

Подобрување на квалитетот на живот во населените места во општина Демир Капија

Општина Демир Капија во соработка со Ј.О.УД.Г. Борис ...

Децата од Демир Капија, Корешница и Бистеренци заедно со својот тренер кој тренираат во ГФК Неготино го информираа Градоначалникот на ...

На 11 јуни од страна на градоначалникот на општина Демир Kaпија Лазар Петров беа примени пензионерите спортисти кои учествуваа на 24 реги...

Советот на општина Демир Капија ја одржа дваесет и првата седница на која беа разгледани и усвоени осум точки од дневниот ред.

По р...

На ден 31мај -2019 година Аматерскиот театар Мирка Гинова од Демир Капија со претставата „Умри Машки“во режија на Томе Атанасов наст...

Во општина Демир Капија се врши асфалтирање на дел од клучката со што ќе се создадат услови за ново сообраќајно поврзување на Демир Кап...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)