IGM TRADE

„Почитувани сограѓани,

Со Вашата доверба и поддршка да станам градоначалник на општина Демир Капија, која ми ја дадовте пред точ...

По повод 7-ми Ноември, денот на Ослободувањето на Општина Демир Капија, а за постигнатите остварувања што претставуваат посебен придон...

Советот на општина Демир Капија ја одржа тринаесетта седница на која беа разгледани и усвоени девет точки од дневниот ред. На истата усв...

С О О П Ш Т Е Н И Е

„Врз основа на член 3 од Правилникот за начинот и постапката за доделување на општински награди и признанија бр....

При денешната посета на спортистите од здружението на пензионери од Демир Капија од страна на претседателот на здружението Благој Кава...

Во текот на летниот период беа извршени градежни работи за реконструкција на кровот во подрачното училиште во с.Корешница.

Во рамк...

Општина Демир Капија во наредните 6 месеци ќе ги реализира активностите од проектот “Подобрување на квалитетот на живот во населени...

На 22.08.2018 година советот на општина Демир Капија ја одржа единаесетта седница на која беа разгледани и усвоени единаесет точки од дневн...

Во просториите на Општина Демир Капија се одржаа втората и третата работилница од проектот “Силни граѓански организации за позитив...

Во општина Демир Капија на ден 30.05.2018 година се одржаа дваесетитретите по ред локални спортски натпревари на вардарскиот регион.

На...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)