IGM TRADE

Деновиве нашиот клуб беше организатор на првиот изборен натпревар во кајак на диви води во дисциплината спуст.

Учество зедоа околу...

На 28.02.2019 година Советот на општина Демир Капија ја одржа осумнаесетата седница на која беа разгледани и усвоени петнаесет точки од дне...

Во тек е одвивањето на „Неделата на традицијата Св.Трифун 2019“.

Според програмата посветена на Неделата на традицијата Свети Т...

Советот на општина Демир Капија ја одржа седумнасетта седница на која беа разгледани и усвоени дваесет точки од дневниот ред.

Беш...

Во општина Демир Капија во име на традицијата продолжи да се слави и негува споменот на великомаченикот и чудотворецот Свети Трифун.

Состанок за збогатување на туристичката понуда на Деми Капија

Деновиве во присуство на Градоначалникот на општина Демир Капија, дирек...

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капија во рамките на манифестацијата "НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го орг...

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капијаво рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019"

...

Соопштение на Општина Демир Капија

Во рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го организира настанот...

На 11.02.2019 -Официјалниот почеток на манифестацијата „Недела на традицијата Св. Трифун 2019 година“

Со подигнување на фестивалск...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)