МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во 17 часот пред Храмот Св. Петка Организаторите на маршот ги покануваат сите жители на Кавадарци да го отпочнат маршот "За Заедничка Македонија".

" Македонците, Турците, Ромите, Србите, Власите, Бошњаците, претставници од сите политички партии и сите други кои живеат во овој град време е да покажеме сплотеност во задржувањето на вредностите на оваа голема земја Македонија" - повикуваат организаторите.

маршот ќе заврши на Плоштадот каде ќе се обратат видни личности од градот Кавадарци.