МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната прес конференцијата, кандидатот за градоначалник на СДСМ, Бетиане Китев ги повика граѓаните да гласат за него како кандидат за градоначалник и листата на советници предводена од д-р Виолета Димитрова, на тој начин тие гласат за живот и поубаво Кавадарци.