МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Се поставуваат жардинерии на булеварот „Видое Смилевски“.

Според проектот, на средината меѓу двете коловозни ленти најпрвин се поставија нови рабници во должина од 600 метри, по што ќе се вгради и декоративен блок.Цвеќарниците ќе се протегаат од мостот па до спојот со улицата „Шишка“.Со изградбата на овие жардинери источниот влез во градот од правецот на Неготино ќе добие посовремен и урбанизиран лик.

43180680_2271793336378048_711845659140947968_n.jpg