Oпштина Кавадарци и годинава како резултат на позитивното искуство од лани, спроведува проект за „Грижа на стари, изнемоштени и лица со оштетен вид„.

Програмата е финасирана од УНДП а се спроведува во соработка со МТСП и АВРМ.Детали за работното ангажирање на 6-мина наши сограѓани погледајте во видеото.