МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

1.Се асфалтира ул.Скопска со претходна реконструкција на водовод и канализација.

2.Започна реконструкцијата на ул.Тиквешко востание. Оваа реконструкција е продолжување на проектот за обновување на сите главни улици во градското подрачје. Во првата фаза се проширува делот за паркирање согласно проектот за зонско паркирање.

3.Рушење на склонопадна куќа се со цел пробивање на крак од ул.Киро Каракулев.

4.Реконструкција на водоводна линија во должина од 150 метри во с.Ваташа согласно изградбата на новиот мост.

66639642_2453246698232710_3255218604844515328_n.jpg

66496532_2453064514917595_6087184426234544128_n.jpg66262597_2453062084917838_8875328374180937728_n.jpg

65909305_2453055024918544_5331671757285752832_n.jpg