МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Кавадарци од денеска 5 февруари започна да се применува таканареченото Зонско и временско паркирање во централното градско подрачје.Наместо приватно- јавно партнерство,како беше пред 5-6 години најавено и замискено- Општина Кавадраци со доаѓањето на сегашната локална власт на чело со Митко Јанчев како градоначалник,го прифати концептот на Јавно преторијатее, формирајќчи такво кое веќе фукционира и се вика ЈП „Паркинг“ со ри цел да го реши еднаш засекогаш еден од најголемите комунални проблеми последните 10-тина години.Се надеваме Кавадарци ќче добива градски манири

Фтографиите се снимени во 9 часот.Денеска во Кавадарци е пазарен ден.Паркинг места во градот во сите три зони има доволно.

85165998_2566351137016456_8352260134155583488_n