УЧИЛИШТЕТО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ - МАXIMA EDU со рани уписи и попуст од 15 %.

Училиштето за странски јазии МАКСИМА ЕДУ започна со уписи за новата учебна 2020/21 година. Сега e повод да го искористите попустот од 15 % за т.н. рани уписи кој трае до 5-ти септември.

Зошто треба да го одберете баш училиштето MAXIMA EDU .

- Во ова време, би рекле едно ново и непознато време за сите нас, училиштето се прилагодува најдобро што може , на тој начин што ги искористува сите услови и средства кои се нудат се со цел учениците да го добијат најдоброто, затоа што само тоа е она што тие го заслужуваат и ништо помалку! МАXIMA EDU им овозможува на своите ученици врата кон светот која ќе биде отворена со клучот на успехот, а тоа е знаењето на нов странски јазик.

-Затоа ние целосно ги подготвивме нашите училници за физичко присуство, обезбедивме физичко растојание за мали групи, заштитни “УВ” ламби,… накртко соодветни услови кои единствено ние ги нудиме во нашиот град.- вели Биљана Николовска – менаџер во Maxima edu .

-Но исто така ја имаме и најдобрата “Online” платформа со сите услови за нашите ученици да се чувствуваат удобно во своите домови, исто како да се во нашите училници со реално присуство на професорот во училницата! Во услови кои единствено ние ви ги нудиме, најквалитетната настава со најдобрите професори само кај нас.„додава Николовска.

Мaxima edu има подготвени училници според сите протоколи поврзани со пандемијата, со кои да потенцираме:Секое дете е одделено:-Вкличена употреба на УВ ламби-дезифекција нон стоп-растојание и посебни кабини за физичка настава -Физичко следење на наставата најмногу со пет ученици.-On line настава со специјални мерки со конференциски камери .

Дојдете и станете дел од семејството на МАXIMA EDU.

Да ве потсетиме , и ова учебна година можете да одберете :курсеви за англиски, италијански, германски или шпански јазик, за деца од претшколска возраст како и возрасни.

- Можете да одберете индивидуална настава или настава во група.

-Искористите веќе познати попусти на Маxima edu- училиштето за странски јазици: фамилијарни попусти, попуст за изучување на втор јазик како и 2+1 јазик гратис.

- Со добиениот сертификат за квалитет кој единствено училиштето MAXIMA EDU го стекна благодарение на вложениот труд на професорите се оправдува и мотивира тимот кој е целосно посветен на своите ученици во вложување на поголем труд и се разбира посакуваниот резултат се поуспешни, позадоволни и посреќни ученици.

- Единствени, оригинални и посветени на развојот и успехот на нашите ученици.• Ве очекуваме да се пријавите најдоцна до 11.09.20, на нашиот тел. број 075/318-690, на страната на ФБ страна или во училиштето секој ден од 10 до 12 и од 18 до 20 часот.

м.д.

117947692_1626462287536269_97677678229778584_n 117903152_1626462334202931_696743536353545678_n 117949722_1626462200869611_3971798723247571909_n