МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денес пратеникот на ВМРО ДПМНЕ од Кавадарци Зоран Јованчев достави барање за надзорна расправа во Собранието на Р.Македонија во врска со откупот на грозје од годоинашѓната реколта во Кавадарци и Тиквешијата. Видено од Goce Angelovski во 14:24