МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Кавадарци започна најаверната вакцинација поротуив Ковид 19. Вакцинацијата се одвива во спортската сала „Јасмин“ за сите заинтересирани граѓани од; Кавадарци, Неготино, Велес, Градско, Росоман, Демир Капија, Валандово,Дојран и Гевгелија.

Изјава на Д-р Диме Коцев- директор на Општа болница со проширена надлежнот Кавадарци.