Во завршна фаза е монтажата на јавни тоалети на градските гробишта. Се поставуваат јавни тоалети на две локации, во стариот и во новиот дел од градските гробишта. Финансиската вредност на овој проект изнесува 340 000 денари.

извор: Кабинет на градоначалник на Кавадарци

187984348_3033626393528068_2859579796120080764_n 187446126_3033626336861407_5041759855870491165_n