Општина Кавадарци денеска започна со уште еден градежен проект овојпат во село Фариш, каде се започна со бетонирање и поплочување на дел од улиците. Изведувач е фирмата ,,ВЕ Група,,- Скопје, а инвестицијата чини 1.700.000 денари.

246907789_3146452118912161_6888682283807375684_n 247373958_3146452112245495_1220493245925354869_n