МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Потрошувачите ке немаа воопшто или ке имаат намалено снабдување заради зголемената потрошувачка на вода

ЈП„Комуналец„ ги известува потрошувачите на вода,дека во текотна денот ,поради зголемената потрошувачка , во одделни делови на градот ,посебно ,таканаречената ,висока зона и други делови од Кавадарци и други корисници ке нема вода или ке има намален притисок во славините.

Од службата за информирање на ЈП „Комуналец“,сме известени дека екипи на ова претпријатие денеска и утре се на терен и ги отстрануваат проблемите во доводот и самата мрежа со цел потрошувачите до крајот на денот и утре претпладне да имаат нормално водоснабдување.