МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДОСЕГА ВАКЦИНИРАНИ ОКОЛУ 300О ЖИТЕЛИ ОД ОПШТИНА НЕГОТИНО

Oд 12 јули се започна со теренска вакцинација против КОВИД 19 за граѓаните од ...

80 годишнина од загинувањето на Диме Поп Атанасов, денес беше одбележана во селото Горни Дисан, општина Неготино.

Пред неговиот спо...

Инвеститор од Луксембург има намера да гради фабрика за преработка на отпад во селото Дуброво кај Неготоно. Би се инвестирале 336 милио...

Планинарите на “ВПСК 2016„ од Неготино деновиве го искачија врвот Мaли тoмoр со надморска височина од 2414 метри.

ВПСК Негoтинo 2016 а...

ФИНИШИРА ИЗГРАДБАТА НА ПАТОТ ГОРНИ ДИСАН - ВЕШЈЕ.ПАТОТ ВО ДОЛЖИНА ОД 787 МЕТРИ И КОЛОВОЗ ОД 5,5 МЕТРИ Е ПРОЕКТ ВРЕДЕН 22,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ Опш...

ПРОЕКТОТ Е ОДОБРЕН ОД ЕУ А УЧЕСТВУВААТ ПО 2 ОРГАНИЗАЦИИ ЗА МЛАДИ И ЗА КУЛТУРА ОД СРБИЈА, ХРВАТСКА И МАКЕДОНИЈА

"THE MELTING POT" - е насловот ...

ИЗВРШЕН УВИД ВО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ КАКО И НА НОВАТА СОЦИЈАЛНА ЗГРАДА

Во работна посета на Општина Неготино денес беше...

МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА, БРИТАНСКАТА АМБАСАДОРКА ГАЛОВЕЈ, ДИРЕКТОРОТ НА АМС МОЈСОВСКИ, И ДИРЕКТОРКАТА НА ФОНДАЦИЈАТА ЧЕКОР ПО ЧЕКОР КИР...

ПО ПРИЕМОТ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДЕЛКОВ АМБАСАДОРКАТА ГО ПОСЕТИ МУЗЕЈОТ НА ОЛД ТАЈМЕРИ

Денеска во официјална работна посета на Него...

ПОКРАЈ ПОДЛОГАТА ПОСТАВЕНИ СЕ НОВИ КОШАРКАРСКИ ТАБЛИ, ОДБОЈКАРСКИ ДРЖАЧИ И МОНТАЖНИ ТРИБИНИ

Во рамките на ООУ Гоце Делчев од Негот...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)