МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

СЕ САНИРААТ ТРОТОАРИТЕ НА УЛИЦАТА „ПЕКАРЕВ“

Убавото време придонесе да се интензивира санирањето на сообраќајната инфрастр...

Неготинскиот градоначалник Тони Делков е позитивен на Ковид-19. Оваа информација попладнево ја објави и тој на социјалните мрежи, а инф...

ПО 57 ГОДИНИ УЧИЛИШТЕТО ВО ДОЛНИ ДИСАН ГИ ЗАМЕНИ СТАРИТЕ ЌУМБИЊАТА СО ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ

Последна активност од донацијата н...

ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД ЕУ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ НЕГОТИНО

Без разлика на временските услови во општина Неготино про...

Традиционалната манифестација „Свети Трифун 2021“, во Општина Неготино годинава ќе ја одбележи скромно со реализација на неколку ...

ИСТИТЕ ИМ БЕА ПОДЕЛЕНИ НА ДЕЦА ОД РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ОД ДВЕТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО НЕГОТИНО

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопј...

ОЛЕСНУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПОСЕБНИТЕ ПАРАЛЕЛКИ ООУ „СТРАШО ПИНЏУР“ НЕГОТИНО.СЕ ПОДГОТВУВА СЕНЗОРНА СОБА ЗА ПОДРШКА НА УЧЕНИЦИТЕ...

6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ОДВОИ ОПШТИНА НЕГОТИНО ЗА ЦЕЛОСНА ВНАТРЕШНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА САЛАТА

Деновиве беше извршен вовед во работа за ре...

ВОЗИЛОТО ВРЕДНО 5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ГО ОБЕЗБЕДИ ЦЕНТАРОТ ЗА РАЗВОЈ НА ВАРДАРСКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ПРЕКУ ПРОЕКТ НА БИРОТО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗ...

И ГОДИНАВА КЕ СЕ ДЕГУСТИРААТ И НАГРАДУВААТ НАЈДОБРИТЕ ВИНА И РАКИИ ОД ИНДИВИДУАЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Општина Неготино и годинава сепа...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)