МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Изложбата се одржа синоќа во Музеј на град Неготино!

Отворањето се одвиваше според Протоколите за работа и пропишаните мерки за за...

Младата ликовна уметничка-аматер Ивана Орешкова од Неготино која живее на релација Македонија - Хрватска деновиве ни испрати дел од гр...

„Од ОВР Неготино до Основното јавно обвинитeлство Кавадарци денеска беа доставени кривични пријави за 22 лица, од кои 20 полнолетни и ...

Центарот за култура "Ацо Ѓорчев" од Неготино ги поканува сите љубители на JAZZ FESTIVAL "1440" Неготино.

По пауза од 3 години повторно заживу...

Неготино, некогаш.

Фото: Марионка Чаушева

...

Изложбата се одржа на 27.02.2019 година во изложбениот салон на Музеј на град Неготино, во прекрасна атмосфера збогатена со гостите од Бито...

Доделени 8-ноемвриските награди признанија.Обраќање на градоначалникот Тони Делков

Со прием на делегации од земјава и странство в...

Наградите се освоени на Скопје опен 2018 за танци во конкуренција на 31- Здружение од земјата и странство

На Меѓународниот натпревар ...

Изложбата е поместена воо

Изложба на Емил Димоски, кој создава уникатни творби и макети чија што креативност е оригинална. Делата се н...

Во чест на постојниот-потсетување на Панаѓурот во соседно Неготино .Снимката е направена 1956 година.

М.Чаушева

...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)