МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НЕКОИ СЛАВЕА А НЕКОИ РАБОТЕА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНУВАЊАГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НЕГОТИНО , ТОНИ ДЕЛКОВ ГИ ПОСЕТИ СЛУЖБИТЕ КОИ ВО Н...

СЕ МЕНУВА ВЛЕЗОТ НА КАВАДАРЦИ

Виното како симбол на нашиот град, е инспирација за нова фонтана која на идеја и инвестиција на Градо...

ДОСТОИНСТВЕНО ОДБЕЛЕЖАН 8-МИ НОЕМВРИ ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА НЕГОТИНО Вчера Општина Неготино го одбележа и прослави празникот 8-ми ...

Повод за се проговори со градоначалнкот на Општина Неготино Тони Делков , за тековмите акуелности на градот пред и по преземањето на ов...

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ И ПРИЗНАНИЈАТА ВО ОПШТИНА НЕГОТИНО ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ 8 НОЕМВРИНАЈВИСОКАТА ОПШТИНСКА НАГРАДА ЈА ДОБИ ДР. СИЛВАНА Ф...

На 23 септември 2020 год. , на Спомен костурницата во Неготино се одржа промоција на третата збирка поезија на Маја Којчева – Величкова ...

Кавадарчанецот Љупчо Настов, познат љубител на поштенски марки, и еден од ретките кај нас кој се бави со филателија, во Неготино во Град...

“Со средства обезбедени од Буџетот на Општина Неготино, изминатиот период се изврши поставување на 24 нови лед светилки на улица „...

Филателијата претставува собирање и проучување на поштенските марки и важи за едно од најпопуларните хобија во светот. Поштенската ма...

ПРИВРШУВА ПРОЕКТОТ ЗА ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ И ВОДИТЕ

Во Неготино денеска и утре се одржуваат два информативни дена наменети ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)