МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Oваа активност ќе заврши за 10-тина денови.

Врз основа на годишната Програма за работа на Одделението за комунални работи и сообраќа...

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РМ (АВРМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и о...

Прскањето притив комарци ке биде изведена на 8 август од 23,30 до 05,00 часот.

Согласно годишната Програма за спроведување на општи мерк...

Поројните врнежи од дожд кои неодамна ја зафатија општина Неготино поради конфигурацијата на теренот на овој град придонесоа најголе...

Во присуство на голем број ловци, активисти на друштвото, секретарот на општина Неготино Ивица Златковиќ и други заинтересирани граѓа...

Во дворот на ОУ Музеј на град Неготино, беше отворена изложбата “ГОЛЕМОТО СИНО“ на младиот уметник Валентина Илијевска.

Оваа ...

Летниот период кога и бројот на дечињата кои престојуваат во градинката е намален, раководниот тим и вработените го користат за изведу...

На задоволство на месното население, а посебно на најмладите, деновиве во функција е ставен новиот детски забавен парк во Пепелиште ко...

Мартина, Аделина, Никола и Антонио добија подостоинствен живот

Мартина, Аделина, Никола и Антонио четири деца со попреченост добиј...

Изложбата на Ивана Орешкова е закажана во Центарот за култура во вторник на 24 јули во 12 часот

Во вторник 24 јули напладне во 12 часот ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)