МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Демир Капија во соработка со Јавното претпријатие за државни патишта, обезбеди финансиски средства за асфалтирање на дел од Обиколницата во Демир Капијаво должина од 1150 метри и широчина од 6 метри. Асфалтирањето го изврши ЈП Македонија пат. Покрај ова претходно од страна на ГП Гранит АД Скопје се изврши тампонирање на дел од обиколницата кај раскрсницата со новиот мост и кај раскрсницата со улица Првомајска.Со овој зафат им се овозможи безбедно движење на пешаците и моторните возила.

71179665_2494481290783601_5035712033434107904_n.jpg

71310891_2494481314116932_4995342970099073024_n.jpg

71216230_2494481520783578_5342141551818571776_n.jpg