МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

До крајот на 2021 година треба да заврши изградбата на социјална зграда во Демир Капија за згрижување на 16 семејства. Деновиве министерот ...

На 02.11.2020 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа 35 седница на која беше донесена одлука за доделување на награда „7-ми ноемвр...

Денесka општина Демир Капија, потпиша договор со Министерството за труд и социјална политика и Здружението Хуманост, давателот на услу...

С О О П Ш Т Е Н И Е

Се известуваат сите физички и правни лица од општина Демир Капија дека општина Демир Капија покренува иницијатива...

На Општина Демир Капија и се доделени неповратни средства од Владата на РСМ преку заемот на Светска Банка за Проектот за поврзување на ...

Во Демир Капија се одржа -11 Climbing Festival - Demir Kapija 2020 организиран од Macedonian Sport Climbing Federation . На фестивалот учествуваа и претставници од Француск...

На ден 30.09.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 34 седница на која беа разгледани и усвоени 6 точки од дневниот ред. Заради б...

Вчера во Демир капија во ООУ„Гимче Ангелов габерот„ беа свечено пречекани нашите првачиња од страна на директорката Менче Никол...

Дом на култура Мирка Гинова на ден 30.09.2020 година го реализира последниот проект за оваа година финансиран од Министерството за култура...

“INTERNACIONAL ENTERRITMOS FESTUAL„ 2020 LARACHE MOROKО годинава 9ти пат по ред се одржува во Мароко.Се работи за еден од најистакнатите фестивали кој про...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)