МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

“ENTRERRITMOS INTERNATIONAL FESTIVAL” годинава 9-ти пат по ред се одржува во Мароко.

Се работи за еден од најистакнатите фестивали кој промовир...

Одбележување на Европска недела на мобилност

Овој Септември активно ја одбележуваме Европската недела на мобилност која се одржу...

На 13.09.2020 година Домот на културата Мирка Гинова од Демир Капија го реализира Проектот: Откинување зрел грозд од винива лоза. Проектот е ф...

На 25.август Советот на Општина Демир Капија ја одржа 32 седница на која беа разгледани и усвоени две точки од дневниот ред.По разгледува...

„Советот на општина Демир Капија на ден 25.08.2020 година донесе одлука за неорганизрање на Демиркапискиот панаѓур 2020 година, кој традиц...

На 18.08.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 31 седница на која беа разгледани и усвоени 23 точки од дневниот ред. Заради безб...

Здружението „Дечји Центар“-Зајечар, Р.Србјија, во соработка со ОЖ „Женско Лоби“-Демир Капија, РС Македонија, го реализира Ер...

Станува збор за две лица кај кои по извршените тестирања е потврдено дека се позитивни на коронавирус

Градоначалникот Лазар Перов ...

„На 10.04.2020 околу 13.40 часот во Полициска станица Неготино било пријавено дека З.Б. го пронашол починат неговиот син Ф.Б.(33), во семејната...

“На 06.04.2020 година во просториите на општина Демир Капија беше одржан состанок на општинскиот штаб за заштита и спасување на кој беа р...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)