МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Откуп на грозје во Тиквеш

Ова е фотографија од 1956 година.Тоа време очигледно со тракторски приколки и автомобили и други товари возила грозје не се носело во Агрокомбинатот Тиквеш.Фотографијата тоа го покажува.Тоа се правело со добиток,и арабаџиски коли.