МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Победниците ке не претставуват на републичкиот натпревар во Велес.

Во Основното училиште „ГоцеДелчев„-денеска се одржа 20-тиот регионален натпревар на млади техничари и природници во организација на Народна техника на Кавадарци и Сојузот на млади техничари и природници на Македонија.На натпреварувањето учествуваа 70-сетина ученици од училиштата во Кавадарци Росоман а своите знаења ги проверија во 23 дисциплини.ПОбедниците ке не претставуват на републичкиот натпревар во Велес.

_MG_0157.jpg

_MG_0168.jpg_MG_0162.jpg

_MG_0173.jpg

_MG_0183.jpg