МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Демир Капија во соработка со Јавното претпријатие за државни патишта, обезбеди финансиски средства за асфалтирање на улица Маршал Тито во Демир Капија во вкупна должина од 1.440 метри и широчина од 6 метри. Асфалтирањето се изврши од клучка Демир Капија до градскиот плоштад и од детската градинка „Борис Трајковски“ до стариот мост на река Бошава во Демир Капија.

Асфалтирањето го изврши ЈП Македонија пат.